luni, 26 aprilie 2010

Set flic

5 comentarii:

  1. Desi nu sunt pasionata de bijuterii, recunosc ca acest set parca l-ai facut cu gandul la mine :)Sunt foarte frumoase creatiile tale, nu pot decat sa iti doresc cat mai multe idei pentru noi modele si succes in afaceri! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer?Tot ceea ce-mi trece prin minte cand privesc acest set, este: primavara, racoare, prospetime, speranta si...iarba-i verde pe acasa!...:)Este foarte finut :P

    Andrea (singura - cred - pe care o cunosti cu-n singur "e") :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragutz setul, dar nu e genul meu. Ai altele care imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. naziru simona andra7 mai 2010 la 03:27

    sunt simona de la 327H fata cele mai urate tu le ai =))*:*:*:*:*:* te rog fa mi si mie un cadou de ziua copilului:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, draga mea Ana,
    Nu mai are rost să repet ce ți s-a spus deja, pentru că știi că sunt simpatice toate creațiile tale, culorile sunt potrivite, toate-mi plac, multe mi le-ai făcut pe moca, altele le-am cumpărat la preț redus, că de-aia suntem prietene, la unele chiar am contribuit, cu câte-o idee, cu câte-un vin, cu-o ciocolată,etc.
    Tot ce ghizdromelești tu e frumos, plăcut, armonios, dar devine minunat atunci când creezi ceva pentru cineva drag. Atunci când pui suflet se simte, pentru că pui în bucățelele alea de plastilină toată dragostea ta.
    Ceea ce nu ști tu este cât de dragi îmi sunt toate zdrăngănelele tale, mai ales acestea care a fost fotografiate pe cuptorul cu microunde primit cadou de la voi. Pandantivul albastru este la piece de resistance, bine că l-am pus pe Ghinea să-l fotografieze. Aaaașa, revenind, mie îmi plac lucrurile cu istorie, care spun o poveste, și gândul că toate lucrușoarele aste ies din mânuțele tale mă umple de bucurie. N-ai idee ce amintiri frumoase și colorate pot fi.
    Ți-am zis că nu particip la concurs, voiam însă să iau și eu parte la această elogiere a spiritului tău creator și să stârnesc lumea care ți-a comentat pe-aici către ideea că trebuie să-ți facem statuie... de apă!
    Meriți toată recunoștința noastră și chiar mai mult. Scuze că ți-am scris așa puțin :), acuș picai din Piatra Craiului și nici bocancii nu i-am dat jos :D

    O seară faină

    RăspundețiȘtergere